Ce este Tur de Romania?

 

Tur de Romania este un proiect care a pornit din pasiune pentru tara in care m-am nascut si in care am trait, pe care am vizitat-o de nenumarate ori si pe care imi face mare placere sa o descopar si redescopar in fiecare zi.

Numele meu este Radu si imi doresc sa va transmit si voua pasiunea de a descoperi Romania, de a o vedea sau revedea ori de cate ori veti avea ocazia impreuna cu prietenii vostri, cu alte persoane care vor veni impreuna cu noi si bineinteles cu echipa Tur de Romania.

bucharest
Tur de Romania este o poveste pornita din placere si pasiune acum aproape 10 ani. Atunci am inceput sa organizez primele excursii in grup in diverse locuri din Romania, iar de atunci pana acum am adunat destule astfel de actiuni incat sa am ce povesti copiilor si nepotilor. Tur de Romania este un proiect dedicat celor care impartasesc aceeasi dorinta de a explora, vizita, simti si redescoperi locurile atat de frumoase din Romania si nu in ultimul rand Tur de Romania este un proiect dedicat celor care isi doresc sa cunoasca alte persoane care sunt pasionate de aceleasi lucruri, cu care impartasesc aceleasi pasiuni si pe care ii pot cunoaste mai bine pe parcursul traseelor noastre.

Tur de Romania se ocupa cu organizarea de tururi (trasee) prin Romania, pentru grupuri de turisti care se cunosc deja intre ei (grupuri prestabilite) sau care nu se cunosc si care isi doresc in acelasi timp sa viziteze locuri dragi din Romania si sa cunoasca oameni si poate chiar prieteni noi.

Tur de Romania va pune la dispozitie mai multe tururi (trasee) predefinite, cu durata de 2 pana la 5 zile, cu plecare din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. Daca ati vazut deja aceste locuri sau va doriti sa vedeti alte obiective decat cele pe care noi le-am pregatit pentru dumneavoastra pe www.turderomania.ro putem stabili impreuna durata turului si zona sau zonele pe care doriti sa le vizitati si vom construi si organiza un tur privat, personalizat pentru grupul dumneavoastra.

Tur de Romania va poate oferi consultanta si informare in domeniul turismului, al excursiilor sau vacantelor pe care doriti sa le faceti in Romania. Va putem ajuta cu o informatie sau cu un sfat care mai departe sa va fie de folos in alegerea excursiei dorite sau in alegerea unor obiective pe care doriti sa le vizitati, chiar daca veti cumpara aceste servicii din alta parte.

Prin informatiile pe care vi le prezentam pe www.turderomania.ro, prin serviciile pe care vi le oferim, ne propunem ca Tur de Romania sa fie un proiect 100% dedicat dumneavoastra fie ca sunteti clienti, fie vizitatori ai www.turderomania.ro sau parteneri ai nostri.


De ce sa alegeti Tur de Romania?