Politici comerciale


Conditii privind oferirea serviciilor prezentate pe website-ul www.turderomania.ro
Conditii generale de utilizare a website-ului www.turderomania.ro
Drepturile utilizatorului website-ului www.turderomania.ro
Obligatiile utilizatorului website-ului www.turderomania.ro
Conditiile generale de rezervare pe www.turderomania.ro
Legaturile si relatiile cu alte website-uri
Anulari/Modificari ale rezervarilor si/sau serviciilor prezentate prin intermediul website-ului
Clauze comerciale privind Anularea/Modificarea unei rezervari confirmate
Plata rezervarilor si/sau serviciilor
Modificari in termenii si conditiile de utilizare
Conditii privind oferirea serviciilor prezentate pe website-ul www.turderomania.ro:
 
Serviciile prezentate pe website-ul www.turderomania.ro (numit in continuare si „Tur de Romania” sau „website”) sunt oferite de catre reprezentantii acestui website, in colaborare cu reteaua de parteneri.
Reteaua de parteneri ai website-ului www.turderomania.ro poate suferi oricand modificari, acestea putand fi mentionate in sectiunea „Politici comerciale” special dedicata pe website-ul www.turderomania.ro.
Cazarea se va face in unitati de cazare (pensiuni sau hoteluri) categorisite ca avand cel putin 3*. In functie de disponibilitatea unitatilor de cazare de pe traseele predefinite, reprezentantii Tur de Romania vor alege cele mai bune solutii pentru a oferi cele mai bune conditii clientilor Tur de Romania.  
Ora de sosire comunicata pentru fiecare tur prezentat pe website este orientativa, tine cont de orarul de vara, si depinde de conditiile de trafic si de starea meteorologica.
Asezarea turistilor in microbuzele si mijloacele de transport folosite pe parcursul tururilor se va face de catre echipa Tur de Romania si organizatorul turului in ordinea inscrierii (prin plata avansului) la respectivul tur.
Nu ne asumam raspunderea asupra niciunei modificari a tururilor sau obiectivelor, care survine ca urmare a unor actiuni pe care www.turderomania.ro nu le poate controla sau influenta referindu-ne, dar fara a ne limita la: inchiderea temporara a unor drumuri rutiere, cai de acces catre trasee turistice sau trasee turistice; inchiderea temporara a unui obiectiv turistic; suspendarea temporara a serviciilor de cazare si masa ale unui hotel sau pensiuni. In toate aceste situatii reprezentantii www.turderomania.ro vor face toate eforturile pentru refacerea traseului in conditiile cele mai bune pentru clientii www.turderomania.ro.
 

Conditii generale de utilizare a website-ului www.turderomania.ro:
 
Aceasta sectiune se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.turderomania.ro. Accesand sau utilizand website-ul www.turderomania.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile mentionate mai jos. Website-ul www.turderomania.ro este un site cu continut informativ si orientativ. Desi acordam o atentie deosebita actualizarii datelor furnizate pe website, totusi nu ne asumam intreaga responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor furnizate.
Eventualele neconcordante sau erori care pot sa apara la un moment dat intre continutul website-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru reprezentantii www.turderomania.ro
In momentul navigarii pe website este posibil sa observati referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor sau ofertelor speciale prezentate. Daca aveti nelamuriri, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii www.turderomania.ro (la datele de contact afisate pe website) pentru a primi toate detalii de care aveti nevoie.

Fara acordul scris, prealabil, dat in mod expres de catre reprezentantii Tur de Romania, este interzisa copierea, distribuirea sau modificarea continutului acestui website sau oricarei sectiuni a acestuia, in scopuri comerciale.
Reprezentantii website-ului www.turderomania.ro nu sunt raspunzatori fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea website-ului www.turderomania.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni legate de continutul acestuia.
 

Drepturile utilizatorului website-ului www.turderomania.ro:
 
Ca utilizator al website-ului www.turderomania.ro aveti dreptul sa vizualizati website-ul pe diverse terminale de vizualizare a paginilor de internet (monitor, laptop, tableta, telefon mobil, etc), sa tipariti parti ale continutului website-ului pe suport de hartie si sa salvati diferite pagini ale website-ului, in format electronic, numai in scopuri personale, fara caracter comercial.
 
 
Obligatiile utilizatorului website-ului www.turderomania.ro:
 
Ca utilizator al website-ului www.turderomania.ro sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii:

- sa nu folositi (in forma existenta sau modificata) in scop comercial, continutul acestui website;
- sa nu creati baze de date fizice, virtuale sau manuale, prin descarcarea pagina cu pagina a continutului acestui website;
- sa nu alterati, copiati, transmiteti, distribuiti, vindeti, afisati, licentiati sau reproduceti continutul website-ului, cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial, a unei singure copii a informatiei continuta in website;
- sa va asumati raspunderea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dumneavoastra, in calitate de beneficiar al serviciilor oferite prin intermediul website-ului;
- sa garantati faptul ca aveti varsta de 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice prin intermediul website-ului;
- sa garantati veridicitatea datelor furnizate despre dumneavoastra sau membrii familiei/grupului dumneavoastra, in calitate de beneficiari ai serviciilor oferite prin intermediul website-ului;
- sa garantati faptul ca nu utilizati website-ul in scopuri speculative sau in scopul generarii de rezervari sau comenzi de rezervare false sau frauduloase;

Mentionam ca obligatiile prevazute mai sus sunt prezentate cu titlu exemplificativ, nu limitativ.
Continutul website-ului, incluzand aici textele, graficele dar si alte materiale incluse in acesta, se afla in proprietatea reprezentantilor Tur de Romania si sunt protejate de legile internationale referitoare la drepturile de autor si/sau de alte drepturi de proprietate intelectuala. Cu toate acestea, unele materiale sau informatii de pe website pot face obiectul drepturilor de autor sau altor drepturi de proprietate intelectuala apartinand unor terte persoane.
 

Conditiile generale de rezervare pe www.turderomania.ro
 
Orice rezervare efectuata pe website va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit serviciu sau produs prezentat pe acest website. Daca solicitarea dumneavoastra pentru rezervare va fi confirmata de catre reprezentantii www.turderomania.ro, veti primi un e-mail de confirmare din partea acestora.
 

 
Legaturile si relatiile cu alte website-uri:
 
Website-ul www.turderomania.ro poate sa contina legaturi spre alte website-uri care nu au legatura cu prezentul website (denumite in continuare „website-uri de legatura”). Prezentul website nu este responsabil de continutul acestor website-uri de legatura sau de orice alta conexiune dintre aceste website-uri de legatura. Legaturile/conexiunile cu alte website-uri nu vor fi considerate drept supliment al website-ului. Nu ne asumam nicio obligatie fata de aceste website-uri de legatura sau fata de website-urile ulterioare, ce pornesc din aceste website-uri de legatura.
 
 
Anulari/Modificari ale rezervarilor si/sau serviciilor prezentate prin intermediul website-ului:
 
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face cu respectarea termenilor si conditilor prezentului website. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic reprezentantii www.turderomania.ro, la datele de contact prezentate pe website, despre intentiile dumneavoastra. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/modifica anumite servicii sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru efectuarea acestor actiuni, in conformitate cu conditiile prezentate in website-ul www.turderomania.ro.
Website-ul www.turderomania.ro accepta e-mailul ca forma de cerere si comunicare scrisa.
Website-ul www.turderomania.ro nu poate anula/modifica serviciul rezervat sau achizitionat, inainte de a primi cererea dumneavoastra ferma, la datele de contact prezentate pe website.
 

Clauze comerciale privind Anularea/Modificarea unei rezervari confirmate:
 
O rezervare poate fi anulata/modificata diferentiat, in functie de efectuarea platii avansului si de intervalul ramas pana la data stabilita pentru inceperea prestarii serviciului furnizat prin intermediul website-ului, dupa cum urmeaza:

- oricand inaintea efectuarii platii avansului pentru serviciul rezervat. In aceste conditii intre parti, website-ul www.turderomania.ro si utilizatorul acestuia nu exista niciun fel de datorie materiala;
- intre momentul platii avansului si respectiv al platii diferentei pana la suma integrala a serviciului rezervat, dar nu cu mai putin de 14 (patrusprezece) zile calendaristice inainte de data de inceput a serviciului pentru care a fost achitat avansul. In aceste conditii utilizatorul poate opta intre a primi inapoi contravaloarea avansului achitat catre reprezentantii www.turderomania.ro sau a utiliza acest avans pentru rezervarea unui alt serviciu oferit pe website-ul www.turderomania.ro
- dupa momentul platii integrale a serviciului rezervat, in conditiile prevazute la punctul a de mai jos

a) in cazul in care anularea/modificarea este facuta cu mai mult de 14 (patrusprezece) zile calendaristice inainte de data inceperii serviciului (turului) rezervat, utilizatorul poate opta intre a primi inapoi contravaloarea serviciului achitat catre reprezentantii www.turderomania.ro sau a utiliza aceasta contravaloare pentru rezervarea unui alt serviciu oferit pe website-ul www.turderomania.ro.
b) in cazul in care anularea/modificarea este facuta cu mai putin de 14 (patrusprezece) zile calendaristice fata de data inceperii serviciului (turului) rezervat, utilizatorul nu mai poate primi inapoi contravaloarea serviciului achitat catre reprezentantii www.turderomania.ro
Totusi in situatia unor cazuri fortuite care pot sa apara din partea clientilor nostri contravaloarea sumelor achitate de catre clientii Tur de Romania poate fi rambursata integral. Pentru acest demers trebuie sa contactati reprezentantii www.turderomania.ro la datele de contact prezentate pe website-ul www.turderomania.ro.
 
 
Plata rezervarilor si/sau serviciilor: 
 
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe website-ul www.turderomania.ro si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise de catre utilizator prin diverse servicii de curierat.
Website-ul www.turderomania.ro isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara in momentul efectuarii rezervarilor serviciilor prezentate pe website si care nu tin de termenii si conditiile website-ului www.turderomania.ro, dar care sunt necesare pentru oferirea serviciilor rezervate. In acest caz veti fi informat despre taxele si comisioanele aplicabile.
 
Modalitatile de plata agreate de catre website-ul www.turderomania.ro sunt urmatoarele:


- plata in contul nostru deschis la Banca Transilvania (RO16BTRL04101202808534XX - cont RON)
- plata prin reteaua noastra de parteneri Fresh Travel International SRL (Str. Prof. Ion Bogdan, nr. 19, Sector 1, 
Bucuresti, Romania) sau in contul acestora deschis la Banca Transilvania (RO61BTRLRONCRT0205365601 - cont RON) sau la punctele de lucru ale acestora folosind modalitatile de plata puse la dispozitie de acestia.  
  
Plata rezervarilor si sau serviciilor prezentate pe website-ul www.turderomania.ro se face respectand urmatoarele termene:

- plata unui avans in cuantum de minim 30% din valoarea serviciilor rezervate se face in termen de maxim 3 (trei) zile calendaristice de la data confirmarii rezervarii de catre reprezentantii website-ului www.turderomania.ro, dar nu cu mai putin de 21 (douazecisiunu) de zile calendaristice ramase pana la data inceperii serviciului/turului rezervat (ziua 1 a turului).
- plata diferentei pana la plata integrala a serviciilor rezervate (in cuantum de maxim 70% din valoarea serviciilor rezervate) se face in termen de pana la maxim 14 (patrusprezece) zile calendaristice ramase pana la data inceperii serviciului/turului rezervat (ziua 1 a turului).
 
 
Modificari in termenii si conditiile de utilizare:
 
Reprezentantii website-ului www.turderomania.ro pot aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul website-ului. Va rugam deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare ale website-ului de fiecare data cand accesati sau utilizati acest website. Utilizarea website-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor www.turderomania.ro si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa.
Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare a website-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti din Bucuresti, Romania.
Acest website poate contine link-uri catre diverse alte website-uri. Atunci cand accesati aceste website-uri, va aflati implicit in afara website-ului www.turderomania.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor website-uri accesate.