Intrebari frecvente


  1. Care sunt serviciile prestate prin intermediul website-ului www.turderomania.ro
  2. Care sunt avantajele Tur de Romania?
  3. Ce este un tur?
  4. Cum pot face o rezervare pentru un tur?
  5. www.turderomania.ro poate organiza sau customiza un tur special pentru mine sau pentru grupul meu, altul decat cele mentionate pe website?
  6. Pot anula/modifica o rezervare in cadrul unui tur?
  7. Care sunt modalitatile de plata pentru o rezervare in cadrul unui tur?

  8. In cat timp trebuie sa platesc pentru o rezervare in cadrul unui tur? 
  9. Cum se calculeaza costul serviciului pentru un copil?
10. Daca doresc, pot dormi singur in camera pe parcursul turului? (camera cu regim single)
11. Cum sunt calculate preturile afisate la tururile prezentate pe website?
12. Trebuie sa fiu in forma fizica excelenta pentru a participa la un tur?

1. Care sunt serviciile prestate prin intermediul website-ului www.turderomania.ro?
 
Acestea sunt serviciile pe care vi le ofera www.turderomania.ro:
 
Acestea sunt tururi de 2 pana la 5 zile, cu plecare din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. Informatii complete despre tururile noastre predefinite gasiti pe site in sectiunea dedicata.
 
Daca ati parcurs deja tururile predefinite, daca ati vazut deja aceste locuri sau va doriti sa vedeti alte obiective decat cele pe care noi le-am pregatit pentru dumneavoastra pe www.turderomania.ro putem stabili impreuna durata turului si zona sau zonele pe care doriti sa le vizitati si vom construi si organiza acest tur privat, personalizat pentru grupul dumneavoastra.
 
Tur de Romania va poate oferi consultanta si informare in domeniul turismului, al excursiilor sau vacantelor pe care doriti sa le faceti in Romania. Daca nu doriti sa participati la un tur (traseu) prezentat pe www.turderomania.ro sau daca nu doriti ca Tur de Romania sa organizeze un tur privat pentru dumneavoastra va putem ajuta cu o informatie sau cu un sfat care mai departe sa va fie de folos in alegerea excursiei dorite sau in alegerea unor obiective pe care doriti sa le vizitati, chiar daca veti cumpara aceste servicii din alta parte.
 
 


2. Care sunt avantajele Tur de Romania?

Avantajele clientilor Tur de Romania sunt urmatoarele:

3. Ce este un tur?
 
Un tur reprezinta o excursie cu durata de minim 1 zi care presupune deplasarea unui grup de persoane cu mijloace de transport adaptate transportului de persoane si avand ca principal scop vizitarea unor obiective turistice si petrecerea timpului in cadrul unui grup de persoane organizat de catre un ghid/organizator de tur.
 
 

4. Cum pot face o rezervare pentru un tur?
 
Puteti sa va rezervati unul sau mai multe locuri in cadrul unui tur prin trimiterea unui e-mail la adresa tourofromania@yahoo.com, prin contactarea telefonica a unuia dintre reprezentantii nostri la numarul de telefon de pe website sau prin completarea formularului de rezervare din sectiunea dedicata.
 


5. www.turderomania.ro poate organiza sau personaliza un tur special pentru mine sau pentru grupul meu, altul decat cele mentionate pe website?
 
Da, putem organiza orice tur doriti cu respectarea solicitarilor dumneavoastra de a vizita anumite obiective care nu se regasesc pe actualul website www.turderomania.ro. Toate detaliile legate de acest tur, precum si oferta de pret vor fi discutate si agreate cu unul dintre reprezentantii nostri.
 


6. Pot anula/modifica o rezervare in cadrul unui tur?
 
Da, o rezervare poate fi anulata sau modificata in una dintre urmatoarele situatii:
 

- oricand inaintea efectuarii platii avansului pentru serviciul rezervat. In aceste conditii intre parti (website-ul www.turderomania.ro si utilizatorul acestuia nu exista niciun fel de datorie materiala.
- intre momentul platii avansului si respectiv al platii diferentei pana la suma integrala a serviciului rezervat, dar nu cu mai putin de 14 (patrusprezece) zile calendaristice inainte de data de inceput a serviciului pentru care a fost achitat avansul. In aceste conditii utilizatorul poate opta intre a primi inapoi contravaloarea avansului achitat catre reprezentantii www.turderomania.ro sau a utiliza acest avans pentru rezervarea unui alt serviciu oferit pe website-ul www.turderomania.ro
- dupa momentul platii integrale a serviciului rezervat, in cazul in care anularea/modificarea este facuta cu mai mult de 14 (patrusprezece) zile calendaristice inainte de data inceperii serviciului (turului) rezervat, utilizatorul putand opta intre a primii inapoi contravaloarea serviciului achitat catre reprezentantii www.turderomania.ro sau a utiliza aceasta contravaloare pentru rezervarea unui alt serviciu oferit pe website-ul www.turderomania.ro . In cazul in care anularea/modificarea este facuta cu mai putin de 14 (patrusprezece) zile calendaristice fata de data inceperii serviciului (turului) rezervat, utilizatorul nu mai poate primi inapoi contravaloarea serviciului achitat catre reprezentantii www.turderomania.ro.
Totusi in situatia unor cazuri fortuite care pot sa apara din partea clientilor nostri contravaloarea sumelor achitate de catre clientii Tur de Romania poate fi rambursata integral. Pentru acest demers trebuie sa contactati reprezentantii www.turderomania.ro la datele de contact prezentate pe website-ul www.turderomania.ro.
 


7. Care sunt modalitatile de plata pentru o rezervare in cadrul unui tur?
 
Modalitatile de plata agreate de catre website-ul www.turderomania.ro sunt urmatoarele:

 
- plata in contul nostru deschis la Banca Transilvania (RO16BTRL04101202808534XX - cont RON)
 - plata prin reteaua noastra de parteneri Fresh Travel International SRL (Str. Prof. Ion Bogdan, nr. 19, Sector 1,
Bucuresti, Romania) sau in contul acestora deschis la Banca Transilvania (RO61BTRLRONCRT0205365601 - cont RON) sau la punctele de lucru ale acestora folosind modalitatile de plata puse la dispozitie de acestia.  
 
 

8. In cat timp trebuie sa platesc pentru o rezervare in cadrul unui tur?
 
Plata rezervarilor si sau serviciilor prezentate pe website-ul www.turderomania.ro se face respectand urmatoarele termene:
 
- plata unui avans in cuantum de minim 30% din valoarea serviciilor rezervate se face in termen de maxim 3 (trei) zile calendaristice de la data confirmarii rezervarii de cate reprezentantii website-ului www.turderomania.ro, dar nu cu mai putin de 21 (douazeci si unu) de zile calendaristice ramase pana la data inceperii serviciului/turului rezervat (ziua 1 a turului);
- plata diferentei pana la plata integrala a serviciilor rezervate (in cuantum de maxim 70% din valoarea serviciilor rezervate) se face in termen de pana la maxim 14 (patrusprezece) zile calendaristice ramase pana la data inceperii turului rezervat (ziua 1 a turului)
 
 

9. Cum se calculeaza costul serviciului pentru un copil?
 
Costul pentru copiii care participa la tururile prezentate pe www.turderomania.ro se calculeaza in functie de varsta copiilor si modul in care acestia se cazeaza pe parcursul turului: in camera cu parintii/parintele sau intr-o alta camera decat parintii/parintele.
 
Copiii cu varste cuprinse intre 0 ani si 2 ani si 11 luni (impliniti) beneficiaza de reducere 100% la serviciile de cazare si masa. Acestia vor plati insa integral costul transportului in autocar.
 
Copiii cu varste cuprinse intre 3 ani si 12 ani si 11 luni (impliniti) care vor dormi in aceeasi camera cu parintii/parintele beneficiaza de reducere 30% la serviciile de cazare si masa. Acestia vor plati insa integral costul transportului in autocar. Exceptie de la aceasta se considera situatia unui grup format exclusiv din copii/elevi care fac deplasarea cu un insotitor (cadru didactic sau parinte). 
 
Copiii cu varste cuprinse intre 3 ani si 12 ani si 11 luni (impliniti) care vor dormi intr-o alta camera decat parintii/parintele platesc pretul integral al serviciului (cazare, masa, transport).
 
Copiii cu varste mai mari de 13 ani (impliniti) platesc pretul integral al serviciului (cazare, masa, transport).
 
Orice alta situatie diferita decat cele descrise mai sus se discuta si se agreaza punctual cu reprezentantii www.turderomania.ro.
 


10. Daca doresc, pot dormi singur in camera pe parcursul turului? (camera cu regim single)
 
Da, in situatia in care participati singur la unul dintre tururile noastre si nu acceptati propunerea de a dormi in camera cu o alta persoana, in cazul in care exista aceasta posibilitate puteti opta pentru varianta de a dormi intr-o camera cu regim single. Cazarea in regim single presupune plata unei taxe suplimentare fata de pretul pachetului prezentat pe website. Taxa suplimentara va fi comunicata de catre reprezentantii www.turderomania.ro si pentru finalizarea rezervarii va fi agreata impreuna cu dumneavoastra.
 
 

11. Cum sunt calculate preturile afisate la tururile prezentate pe website?
 
Preturile tururilor prezentate pe website-ul www.turderomania.ro sunt calculate pentru un grup de 14/15/16 persoane (acest fapt fiind mentionat in sectiunea „Pret” a fiecarui tur), tinand cont de toate serviciile incluse si prezentate in sectiunea „Includeri pachet” a fiecarui tur. In situatia in care nu se strange numarul maxim de persoane pentru care este calculat pretul turului, aveti urmatoarele optiuni:

- puteti renunta la turul rezervat, urmand sa primiti inapoi contravaloarea achitata a serviciilor, cu respectarea politicii de anulare prezentata in sectiunea „Politici comerciale”.
- puteti opta pentru efectuarea turului, cu mentiunea ca pretul serviciului se va modifica in principal datorita costului de transport.
Bineinteles, ca veti fi anuntat in timp util despre aceste modificari astfel incat, impreuna cu reprezentantii www.turderomania.ro, sa luati cea mai buna decizie pentru dumneavoastra. 
 


12. Trebuie sa fiu in forma fizica excelenta pentru a participa la un tur?
 
Tururile www.turderomania.ro sunt gandite astfel incat sa va ofere un confort cat mai mare pe tot parcursul desfasurarii acestora. Este bine totusi sa luati in calcul si faptul ca tururile care presupun deplasarea pe drumuri montane sau vizionarea unor obiective turistice aflate in natura necesita in unele cazuri deplasarea pe jos, pe distante relativ reduse (ex: cateva sute de metri).
Reprezentantii nostri va pot oferi informatii detaliate despre turul pe care l-ati ales, astfel incat sa aveti confortul ca deplasarea si timpul petrecut pe durata turului vor fi la nivelul asteptarilor dumneavoastra.