Ce va oferim


Tur de Romania se ocupa cu organizarea de tururi (trasee) prin Romania, pentru grupuri de turisti care se cunosc deja intre ei (grupuri prestabilite) sau care nu se cunosc si care isi doresc in acelasi timp sa viziteze locuri dragi din Romania si sa cunoasca oameni si poate chiar prieteni noi.

Acestea sunt serviciile pe care vi le oferim:
 

Acestea sunt tururi de 2 pana la 5 zile, cu plecare din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. Informatii complete despre tururile noastre predefinite gasiti pe site in sectiunea dedicata.
 

Daca ati parcurs deja tururile predefinite, daca ati vazut deja aceste locuri sau va doriti sa vedeti alte obiective decat cele pe care noi le-am pregatit pentru dumneavoastra pe www.turderomania.ro putem stabili impreuna durata turului si zona sau zonele pe care doriti sa le vizitati si vom construi si organiza acest tur privat, personalizat pentru grupul dumneavoastra.
 

Tur de Romania va poate oferi consultanta si informare in domeniul turismului, al excursiilor sau vacantelor pe care doriti sa le faceti in Romania. Daca nu doriti sa participati la un tur (traseu) prezentat pe www.turderomania.ro sau daca nu doriti ca Tur de Romania sa organizeze un tur privat pentru dumneavoastra va putem ajuta cu o informatie sau cu un sfat care mai departe sa va fie de folos in alegerea excursiei dorite sau in alegerea unor obiective pe care doriti sa le vizitati, chiar daca veti cumpara aceste servicii din alta parte.